Kes me oleme

Me oleme Epp ja Maikal Pikalev. Oleme suured toidusõbrad ja nagu nimest järeldada võib, siis ka abielus. Epp on väga lennukate ideede autor ja tal on palju pealehakkamist, Maikal aitab Eppu siis, kui tal midagi teha pole, või, kui lennukas idee on liiga mahukaks kujunenud. Meil on õnnestunud leida korralik taustajõud, kellega koos püüame pakkuda meie nägu toitu.

Me ei võta ennast liiga tõsiselt ja oskame enda üle naerda. Hea toit ja selle juurde sobiv jook on meie jaoks nii tähtsad, et tunneme isegi natuke kaasa nendele, kes on otsustanud mõningaid toiduaineid vabast tahtest mitte süüa.

Oleme loodus- ja maalähedased, meile meeldib väga tuli ja tule peal tehtud toidud. Olgem ausad, tööstuslik köök on väga vinge koht, kus süüa teha, aga oma kodukohvikutes pakume inimestele maa sees kuumade kivide vahel aeglaselt küpsetatud liha ja lõkkel suures potis valminud suppi. Me ise naudime seda ning näib, et kliendid, kes on nõus pikalt järjekorras ootama, naudivad seda samuti.

Me proovime ka inimestele tutvustada nii-öelda vanu maitseid, sest tundub, et on palju eksiarvamusi. Kooliajast tuntud maksakaste ja nõukaaegne kasukamaitsega lambašašlõkk ei tähenda kaugeltki seda, et maks peaks olema kuiv, kõva ja maitsetu, täpselt samamoodi, nagu kaasaegne lambaliha ei maitse enam kasuka järele. Mõlemad võivad olla väga hõrgud ja maitsvad.
Üks vene päritolu klient ei teadnud, mis on mulgipuder, otsis internetist välja pildi, võrdles seda meie pudruga ja ütles: “See ei näe ju üldse välja nagu koeratoit!”

Samavõrd oluline nagu maitse, on toidu väljanägemine. Toidud on värvilised, kohevad ja kaunistatud värskete salatilehtede või võrsetega. Isegi rassolniku supp on ilus!

Meile meeldib, mida me teeme!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.